بحث:اعداد حقیقی

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.

بسمه تعالی

یک سوال ساده: اثبات زیر چه مشکلی دارد؟

→ 3 - 1 = 6 - 4

→ 3 - 1 + \frac{9}{'4} = 6 - 4 + \frac{9}{'4}

→ استفاده از عکس اتحاد دوم

2(\frac{3}{2} - 1) = 2(\frac{3}{2} - 2)

→ جذر می گیریم

→ (\frac{3}{2} - 1) = (\frac{3}{2} - 2)

→ به طرفین \frac{3}{2} اضافه می کنیم

\frac{3}{2} + \frac{3}{2} - 1 = \frac{3}{2} + \frac{3}{2} - 2

1 = 2

بنده خدا ۲۱:۴۸, ۲۲ مه ۲۰۰۶ (UTC)

خیلی راحت جذر گرفته‌اید! حسام ۰۶:۵۳, ۲۳ مه ۲۰۰۶ (UTC)
ای آقا! ما مرخصی هستیم. اینقدر انگولک مکنید.

( − 1)2 = 12

جذر می‌گیریم:

− 1 = 1

راستی فکر نکنم جای این حرفها اینجا باشد! یکی این را پاک کند. من مرخصی هستم. نمی‌خواهم دست به سیاه و سفید بزنم.به‌آفرید ۰۸:۰۷, ۲۳ مه ۲۰۰۶ (UTC)